Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.
Byt dine julekøb frem til 10. januar 2019

Bobby Janco
Heide | Gold

1.200,00 kr
Find din størrelse
Varen er på lager i butik og på webshop
Modtag den inden for 1-2 hverdage
Fri fragt indtil 24/12
Bestil online og afhent gratis i butikken
Produktbeskrivelse

Heide fra Bobby Jancos er en herrering designet med tro mod traditionerne. Den har en enestående guldbelægning og sort onykssten, som giver den et råt og kantet udtryk.

Vær opmærksom på, at guldbelægning kan slides med tiden.

En forgyldning er en overflade der bliver lagt uden på sølvet og ens for alle overfladebehandlinger er, at de kan slides med tiden. Nogle slider mere på tingene end andre, og nogle smykketyper slides mere end andre, eksempelvis er en fingerring langt mere udsat end et par øreringe. Så at oplyse hvor længe en overflade holder, kan være meget vanskeligt. For at bevare ringen i den originale tilstand så længe som muligt, bør du ikke bære ringen i bad, under sport eller ved fysisk arbejde som havearbejde eller andet arbejde, der kan skade ringen.

Features

- 100% 925 sterlingsølv
- Sort onykssten
- 14 karat guldbelægning
- Nikkelfri
- Ringens top måler: 14 x 13 mm

Størrelsesguide på ringe


Alle ringe kommer i tre forskellige størrelser, og her er det vigtigt, at du finder den rigtige størrelse, så ringen hverken sidder for løst eller strammer ubehageligt.

Se den komplette størrelsesguide her

Hvis du ikke allerede kender din størrelse, kan du let finde den ved at følge guiden her:

Gentlemen pre-approved