Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.

Bobby Janco er et smykkebrand, som laver smykker til mænd. Bobby Janco, er dedikeret til at lave stilrene og klassiske smykker til mænd, uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Ambitionen er at genskabe de klassiske ringe og smykker, vi kender fra vores bedstefædres tid, bevare de klassiske værdier og tilføre et moderne og dansk tvist for at skabe nogle unikke smykker, der passer til den tid, vi lever i. En tid, hvor man godt må gøre lidt ekstra ud af sin stil, og hvor mænd kan udtrykke sig på flere forskellige måder. Uret er ikke længere mandens eneste smykke. Vi har udviklet flotte ringe, halskæder og armbånd. Alle produkter som er udvilket af Bobby Janco er specielt lavet til den moderne mand og den dertilhørende stil. 

Bobby Janco blev startet, fordi vi synes udvalget af smykker til mænd var for smalt, særligt udvalget af ringe. Det er på tide, at der kommer noget nyt til os mænd. Så vi har besluttet os for at tage sagen i egen hånd. Det 

Vores ambition har været at lave smykker, som alle mænd kan gå med. Smykker, som ikke kræver, at du er en speciel type, men bare er en mand, der tør stå ved sig selv og gøre lidt ekstra ud af sit look.

Alle smykkerne er designet af Bobby Janco, og vores inspiration finder vi i det københavnske gadebillede og vores rejser rundt i verden.

Smykkerne i vores første kollektion har jeg valgt at opkalde efter nogle, der står os meget nært, vores venner.