Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.

Bobby Janco er smykker til mænd. Et brand, der er dedikeret til at lave stilrene og klassiske smykker til mænd, uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Ambitionen er at genskabe de klassiske ringe og smykker, vi kender fra vores bedstefædres tid, bevare de klassiske værdier og tilføre et moderne og dansk tvist for at skabe nogle unikke smykker, der passer til den tid, vi lever i. En tid, hvor man godt må gøre lidt ekstra ud af sin stil, og hvor mænd kan udtrykke sig på flere forskellige måder. Uret er ikke længere mandens eneste smykke.

Jeg har startet Bobby Janco, fordi jeg synes udvalget af smykker til mænd er for smalt, særligt udvalget af ringe. Det er på tide, at der kommer noget nyt til os mænd. Så jeg har besluttet mig for at tage sagen i egen hånd.

Min ambition har været at lave smykker, som alle mænd kan gå med. Smykker, som ikke kræver, at du er en speciel type, men bare er en mand, der tør stå ved sig selv og gøre lidt ekstra ud af sit look.

Alle smykkerne er designet af mig, og min inspiration finder jeg fra det københavnske gadebillede, mine rejser rundt i verden samt fra min college-tid i USA og mine fraternity dage.

Smykkerne i min første kollektion har jeg valgt at opkalde efter nogle, der står mig meget nært, mine venner.