Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.

Bobby Janco
Kaznelson | Gold

1.100,00 kr
Varen er på lager
Produktbeskrivelse

Kaznelson er som alle Bobby Jancos smykker, klassisk, simpel og stilrene. Den røde agate sten og afrundede hjørner, er let at bære og den vil være en god begynderring. En guldring med en rød sten vil komplementere en hver garderobe.

Vær opmærksom på, at guldbelægning kan slides med tiden. 

En forgyldning er en overflade der bliver lagt uden på sølvet og ens for alle overfladebehandlinger er, at de kan slides med tiden. Nogle slider mere på tingene end andre, og nogle smykketyper slides mere end andre, eksempelvis er en fingerring langt mere udsat end et par øreringe. Så at oplyse hvor længe en overflade holder, kan være meget vanskeligt. For at bevare ringen i den originale tilstand så længe som muligt, bør du ikke bære ringen i bad, under sport eller ved fysisk arbejde som havearbejde eller andet arbejde, der kan skade ringen.

OBS: Da der bliver brugt ægte natursten, vil udtrykket fra ring til ring variere. Men det er også med til at sikre at din ring bliver helt unik.

Er du i tvivl om din størrelse, så tjek vores størrelsesguide.

Features

- 100% 925 sterlingsølv
- Rød agate sten
- 14 karat guldbelægning
- Nikkelfri
- Ringens top måler: 12 x 12 mm

Spotted on

Frank Hvam
Euroman
Brian Holm
Instagram
Frederik L.A
Instagram
Virgil Nicholas
Instagram
Kristian Brandt
Instagram
Matty Yaustin
Instagram
Du vil måske være interesserede i disse?